Charteryacht Louisiana

 

De Louisiana bij het eiland Langehoekspolle op de Fluessen.

Afbeelding 1 van 36

De Louisiana bij het eiland Langehoekspolle op de Fluessen

2018 is onze nieuwe charterboot Nevada te water gegaan , voor 2019 hebben wij een geheel ander jacht genaamd Louisiana . Dit jacht is in 1999 op onze oude jachtwerf in Zaandam gebouwd , in het jaar 2000 is de jachtwerf verhuisd naar de huidige locatie , de Louisiana verhuisde mee . Tijdens de bouw van de nieuwe jachtwerf en de vele jachten die daarna gebouwd zijn gebeurde er niets met de Louisiana . in het jaar 2014 is de bootverhuur bij ons opgestart , toen kwam ook het idee om de Louisiana te gaan verhuren. Voor dat de Louisiana verhuurt kan worden moet deze worden gemoderniseerd , een totale refit word het uiteindelijk , het gehele interieur , techniek enz. is verwijderd , Het nieuwe interieur en techniek is van deze tijd , wij hopen dat de Louisiana in 2019 met onze andere charterboten mee kan varen.

Hieronder foto,s van de afbouw , het interieur begint al aardig vorm te krijgen , er word weer veel massief hout gebruikt , de loopdeuren , kastdeurtjes worden weer uitgevoerd als paneel deur , plinten onder de kastjes enz , het wil ons niet maar niet lukken zoals je veel ziet , om een frontplaat van een kastje uit te zagen , de  uitgezaagde plankjes van de deurgaten te gebruiken voor het deurtje , lijstje eromheen , dan word het deurtje vanzelf opdek , en dan te zeggen dat het op vlam gebouwd is , wij doen dit  wel achter de rugkussens van de bank enz. dan zie je het niet.

Het lakken van het interieur schiet inmiddels aardig op ( februari 2019 ) maar er moet ook nog een hoop gebeuren , de Louisiana zal dit jaar wel varen maar het verhuren van de Louisiana zal dit jaar helaas niet lukken , volgend jaar is ze dus vanaf het begin van het seizoen te huur. ( dit jaar wordt ook met de nieuwe Carolina gestart hier later meer over )

De Louisiana is bijna klaar , de meeste techniek is afgelopen zomer getest , nu nog wat afwerken , vloerbedekking leggen en ze is klaar voor de verhuur , hieronder nog wat foto,s waar nog duidelijk te zien is dat er aan gewerkt word.

 

Meer info volgt

 

no images were found

Binnenkort meer informatie.