Nieuwtjes Yachtcharter

Binnenkort begint het nieuwe vaarseizoen weer , onderhoud aan de verhuurboten voor komend seizoen loopt ten einde.

Een nieuwe C.V. ketel voor de Alabama is ingebouwd , deze hoort men nauwelijks , de oude C.V. ketel was buiten rumoerig en moeilijk te onderhouden , uit voorzorg vervangen , maar ook het milieu telt mee , het gehele C.V. systeem werkt nu ook op motorwarmte , wanneer men vaart kan men met overhalen van 1 schakelaar de motorwarmte benutten voor het verwarmen van alle convectors in de Alabama

Nieuwe meevaarstoel voor de Alabama , verleden seizoen in de laatste 3 weken door een klant getest , is ideaal , is schuivend over de salon bank , is zeer comfortabel , de salonbank word hierdoor wel wat korter , maar het is een opzet stoel , wil men hier geen gebruik van maken , word deze niet meegegeven , men kan kiezen.

Nieuwe salontafel voor de Alabama , met de schuivende meevaarstoel is het ook handiger om een aangepaste salontafel aan boord te hebben , deze is uitgevoerd met in het blad een dambord .

Nieuwe binnenvloer in de Nevada , verleden jaar ging het aan het eind van de zomer mis met de binnenvloer van de Nevada , een nieuw product , hadden wij hiervoor gebruikt , dit zette zoveel uit dat het loskwam van de ondervloer ( lachwekkend bol stond de vloer) , wij hebben het ingezaagd en weer vastgezet , het mooie was er van af , deze winter is alles verwijderd , de vloer is vervangen door een massieve houten vloer , afgewerkt met epoxy.

Alle boten hebben Digitenne , door vervangen van het systeem door KPN hebben wij ook veel moeten vervangen .

Zoals altijd ook veel schilderwerk enz, de boten liggen er aan het begin van het seizoen in ieder geval weer perfect bij.

De Louisiana is nog niet klaar , maar wij beginnen in de zomer met de Carolina , geheel nieuw met de laatste snufjes.

Foto,s van het één en ander volgen.